Allévo-tävling

Jag tävlar om en omgång allévo hos MissFatso-fia och hoppas verkligen att jag vinner! Jag skulle behöva kickstarten allévo ger efter alla motgångar med vikten på senaste tiden. Stor svacka & ond cirkel som jag hoppas jag kan bryta!

Vinnaren utses nu på fredag så nu håller jag tummarna!

Kommentarer
Postat av: anonym

hej, jag ser att du vill gå ner i vikt, och om du läser min blogg ser du att jag också vill det, så vi kanske kan peppa varann? (:

2008-07-27 @ 18:24:38
URL: http://viiktdagbok.blogg.se/
Postat av: bantaiag.se

Vi har det absolut bästa produkterna för en effektiv viktkontroll.

MVH

Bantaidag.se

2008-08-15 @ 12:57:52
URL: http://www.bantaidag.se
Postat av: Bort med kg!

Hej.

Om du har lust har jag försökt att starta upp min blogg igen, har börjat med bilder.

Vore kul om vi kunde peppa varandra.



2008-08-16 @ 20:56:59
URL: http://bortmedkilo.blogg.se/
Postat av: johanna

hej hej, hittade din blogg när jag strosade runt på nätet lite,, tänkte bara ge dig några tips som kasnke hjälper dig till snabbare resultat (vem vill inte ha snabba resultat?)=)..allt handlar om att du måste bränna mer än vad du stoppar i dig, thats it...skär ner på bröd, cola (även om det e light, läsk e bajs!!!!!), pasta och allt sånt, det vet du säkert redan då alla snackar om det nu...sj har jag kört en shake diet som har fungerat bra på mig...helt enkelt ersätt två mål om dagen med en shake..de e goda som attans oxå,, typ som att dricka milkshake istället för mat..=) gott tycker jag som e en godisfreak..=) men viktigt att äta ett riktigt mål om dagen..detta e ett bra sätt att börja på för det ger resultat som i sin tur komemr motivera dig till att fortsätta kämpa....



lycka till...

2008-11-16 @ 14:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0