Måndagsvägning 30/6

26 maj: 62,8 kg (startvikt)

2 juni: 62,6 kg (- 0,2 kg, totalt - 0,2 kg)
9 juni: 61,6 kg (-1,0 kg, totalt -1,2 kg)
16 juni: 61,3 kg (-0,3 kg, totalt -1,5 kg)
23 juni: 61,9 kg (+0,6 kg, totalt -0,9 kg)
30 juni: 61,8 kg (-0,1 kg, totalt -1,0 kg)

Jag trodde att jag vägde 61,6 förra veckan (mindes fel),..så jag trodde att jag gått upp 0,2 kg men istället hade jag ju gått ner 0,1. Inte direkt stora siffror, men det blev minus i alla fall. I princip inget minus, men dock minus.

Peppad att få ordning på vikten och allt under juli månad nu! Jag har som mål att gå ner så mycket som möjligt tills början av september då jag fyller år. Det är ett bra riktmärke.


Dåligt dåligt

Det blir inte kul att hoppa upp på vågen imorgonbitti. Måndagsvägningen bådar inte gott efter ytterligare en vecka med minimal motion och desto mer onyttigheter. Minus räknar jag inte alls med :( Riktigt trist att min motivation har försvunnit...

Jag har en liten plan för juli-månad,..det handlar om att räkna godis-dagar respektive godisfria dag, och tanken är att man ska hålla godisdagarna så lågt som möjligt till antalen och sedan förbättra nästa månaden. Kan nog fungera bra!

Jaja.. vågens siffor imorgon är ingenting jag längtar efter att få se, men man måste se sanningen i vitögat  och vända nederlaget till en erfarenhet som man kan lära sig av.

Ganska okej

Ganska okej dag än så längre, trots lite glass med chokladsås mitt på dagen i värmen. Den inplanerade stavgången byttes mot långpromenad med bästa vännerna. Men det ger ju motion det med..

Nu ska jag till stan för lite shopping! Ska se om jag ska våga mig på att prova jeansshorts..

Lite motivation

Idag infann sig lite motivation! Måndagen och tisdagen var lika dåliga som förra veckan, men imorse fick jag lite motivation att vända på den dåliga trenden. Om jag sköter resten av veckan kan jag fortfarande få minus på vägningen på måndag, så det är inte helt förstört bara för att jag misslyckats med mån & tis.

Så nu sitter jag nyduschad efter en stavgångsrunda i skogen. Det var exakt en vecka sedan jag stavade idag och det kändes, lite extra tungt. Imorgonbitti ska jag ut igen!

Måste bryta min onda cirkel av dåligt ätande nu!!!

Måndagsvägning 23/6

26 maj: 62,8 kg (startvikt)

2 juni: 62,6 kg (- 0,2 kg, totalt - 0,2 kg)
9 juni: 61,6 kg (-1,0 kg, totalt -1,2 kg)
16 juni: 61,3 kg (-0,3 kg, totalt -1,5 kg)
23 juni: 61,9 kg (+0,6 kg, totalt -0,9 kg)

Jag blev inte alls förvånad över veckans plus på vågen, det var väntat av två anledningar. 1) Menstider, vilket innebär att jag binder vatten & generellt väger jag ½ kg mer än normalt under den veckan. 2) Förra veckan var en total katastrof med godis etc varje dag.


Vecka 25

Sammanfattning motion vecka 25:
Måndag 16/6 - Promenad 60 min, Promenad 30 min, Promenad 40 min 
Tisdag 17/6 - Stavgång 5 km, Promenad 60 min
Onsdag 18/6 - Stavgång 5 km,
Torsdag 19/6 - Promenad 60 min, Promenad 50 min
Fredag 20/6 -
Lördag 21/6 -
Söndag 22/6 -


Riktigt jävla dålig vecka, både ur motions och intagssynpunkt. Precis hela veckan har bestått av frossande & jag förstår inte alls hur jag tappat diciplinen och motiovationen så enormt. Allt bortblåst!

Fjärde dagen

Jag undrar hur jag tänker... fjärde dåliga matdagen på rad! Jag tänker nog inte alls.. hejhej övervikt!
Varit ute på två promenader idag i alla fall, en på 60 min och den andra på 50 min. Bättre än inget men ja, riktigt dåligt av mig.

Tredje dagen

Tredje dagen på rad med dåligt ätande. Jäkla skit! Idag har varit värst.. jag har varit grymt deppig av någon anledning och då faller jag alltid för tröstätande.. som idag övergick till hetsätning. Tidigare hade jag stora problem med hetsätningar & överätningar, men jag får dessa alltmer sällan nuförtiden.. men ja, ibland faller jag ju dit igen. Återfall.

Tjockis- och äckelkänslorna är inte nådiga.. ibland kan jag inte förstå vad min pojkvän ser i mig och hur han kan tycka om min kropp. Men det är tur att jag har honom, för han får mig verkligen att må bra! Han får mig ibland att inse att jag duger som jag är. Det är en ganska skön känsla...även om den är ovanlig.

Nu snart ska jag i alla fall ut i motionsspåret på stavgång. Skönt att få röra på fläsket när man ätit så mycket onyttigt som jag gjort idag. Dessutom får jag sällskap av min älskade lillasyster ♥

Bra vs. Dåligt

Jag är knepig. Nu är jag inne i en period då jag är duktig med promenader & stavgång (vanligvis två om dagen) men istället äter jag massa skit. Bra och dåligt i en "härlig" kombination liksom.

Megan Fox.



Megan Fox i FHM,
 etta på deras lista över 100 sexigaste kvinnorna 2008.

Riktigt snygg tatuering har hon där i sidan också, vid revbenen...

Måndag | 16 juni

Jag ska försöka komma igång med dagsrapporterna igen, även om det inte känns särskilt kul när jag mestadels har dåliga matdagar,.. men jag tror det gör skillnad i längden att se allt nerskrivet.

Frukost:
¤ 3 rågrut m. smör & ost
¤ Té m. mjölk & sukett

Lunch:
¤ Köttfärssås & pasta

Mellis:
¤ Polarkraft Morgonsund m. smör & ost

Middag:
¤ Taco

Fika:
¤ Några Mini Cracker
¤ Vanljglass m. chokladsås

Motion:
¤ Promenad 60+30+40 min


Måndagsvägning 16/6

26 maj: 62,8 kg

2 juni: 62,6 kg (- 0,2 kg, totalt - 0,2 kg)
9 juni: 61,6 kg (-1,0 kg, totalt -1,2 kg)
16 juni: 61,3 kg (-0,3 kg, totalt -1,5 kg)

Jag är bara så glad att vågen fortfarande visade minus efter svullandet fre-sön, så det spelar ingen roll att det går långsamt. Sakta men säkert neråt! Nästa måndag får jag förhoppningsvis se 60,x kg..och veckan efter det komma under 60-strecket, det satsar jag mot!


Jessica Biel.


Jessica Biel.


Man ska tydligen heta Jessica, det finns många snygga Jessicor i kändisvärlden - Biel, Alba & Simpson.

Vecka 24

Sammanfattning av motion v. 24:
Måndag 9/6 - Promenad 60 min
Tisdag 10/6 - Promenad 60 min, Stavgång 5 km
Onsdag 11/6 - Promenad 70 min, Promenad 40 min
Torsdag 12/6 - Promenad 35 min, Promenad 60 min
Fredag 13/6 -
Lördag 14/6 -
Söndag 15/6 - Stavgång 6,5 km, Promenad 80 min


Skitvecka! Helgen spårade ut i okontrollerat ätande. Rullar fram känns det som och imorgon vankas vägning. Vågen kommer säkert håna mig med plus-resultat. Fuck it, nya tag!

Jessica Alba


Into the blue.

Snyggare får man leta länge efter..

11 juni

Ingen idé att skriva upp vad jag ätit idag, då det inte är vidare bra alls. Lillebror slutade nian och det har firats idag med fika både en och två gånger. Men två promenader har jag varit ute på i alla fall, en 70-minuters och en 40-minuters. Bättre än ingenting :)

Imorgon blir det ordning och reda med mitt icke-godis/fika i veckorna, dagen var ett undantag. Stavgång imorgonbitti är även inplanerat!

Pluspoäng till mig

Pluspoäng till mig!
¤ Det är fotboll och hela familjen myser i soffan med diverse godis & chips - jag äter ingenting!
¤ Jag gick stavgång i spåret på kvällen fastän det egentligen skrämmer mig, då mitt sällskap drog sig ur i sista sekund..
¤ En timmes morgonpromenad.


Make my friends fat


Haha! Så känns det faktiskt ibland...

Tisdag | 10 juni

Frukost:
¤ 3 rågrut m. smör & ostskiva
¤ Jordgubbsté m. mjölk

Lunch:
¤ Köttfärsås & pasta

Mellis:
¤ 2 Guldkorn-mackor m. smör & ost

Middag:
¤ 1½ Korv & hemgjord potatismos + ketchup

Övrigt:
¤ 1 ask Läkerol Salmiak

Motion:
¤ 60 min morgonpromenad
¤ Stavgång 5 km (42 minuter) i spåret på kvällen

Den baddräktstid nu kommer..

Melodi: Den blomstertid nu kommer

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. Då valkar bara sväller, och celluliter gror. Generande behåring, lyfts fram i solens ljus. Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet. Vi sitter där och gnäller, fy fan vad jag är fet. Fast vem vill motionera, när man kan sitta still. Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!


Hittade detta i en viktblogg, hur kul som helst.. haha

Måndag | 9 juni

Frukost:
¤ 3 rågrut (2 m. skinka, 1 m. ostskiva)
¤ Té m. mjölk

"Mellis":
¤ Té m. mjölk

Lunch:
¤ Kelloggs Special K & mjölk

Middag:
¤ Köttfärsås & pasta

Motion:
¤ Morgonpromenad 60 min

Måndagsvägning 9/6

26 maj: 62,8 kg

2 juni: 62,6 kg (- 0,2 kg, totalt - 0,2 kg)
9 juni: 61,6 kg (-1,0 kg, totalt -1,2 kg)


Yey! Minus ett kilo denna veckan!


Vecka 23

Sammanfattning av motionen v. 23:

Måndag 2/6 - Promenad 60 min
Tisdag 3/6 - Stavgång 5 km
Onsdag 4/6 -
Torsdag 5/6 - Stavgång 5 km
Fredag 6/6 - Promenad 60 min
Lördag 7/6 - 
Söndag 8/6 - Promenad 60 min, Stavgång 5 km (direkt efter varandra)

Inte lika mycket som förra veckan, men ganska okej ändå. Jag har precis kommit hem efter dagens motion; först en timmes promenad med en vän & direkt därefter 5 km stavgång i spåret med pappa... så nu är jag lite trött i fötterna efter att ha gått över en mil på raken :)


Lördag & Söndag

Igår, lördag, hade jag min "ätardag", så godis & allt sånt var tillåtet. Herregud säger jag bara! Jag köpte en Gott & Blandat-påse som jag åt upp, men där tog det inte slut.. eftersom jag var vid pojkvännens stuga med hans familj & släkt blev det fika flera gånger igår. Helt galet vad fikatokiga de är! Ja, igår kändes som ett konstant ätande.. usch! Ingen promenad eller stavgång blev det för den delen heller *suck*

Övernattade där i stugan så det blev ingen morgonpromenad idag heller, men nu är jag hemma så det blir stavgång ikväll när det är lite svalare ute. Idag stod jag över all fika, duktig tjej! Har haft riktig tjockisångest hela dagen, känner mig helt enorm..

Imorgon är det dessutom vägning så jag hoppas hoppas att vågen visar minus..


Fredag | 6 juni

Frukost:
¤ 3 rågrut m. smör & skinka

Lunch:
¤ Köttbullar & pasta + ketchup

Middag:
¤ Taco

Kväll:
¤ 2 Husman m. smör, skinka på ena, cream bonjour (vitlök) på den andra

Övrigt:
¤ Fun Light-saft
¤ 1 glas Päroncider

Motion:
¤ 60 min morgonpromenad innan frukost

Morgonpigg

Godmorgon! Jag är rysligt morgonpigg och vaknar alltid tidigt, även när jag går och lägger mig sent om nätterna. Mestadels är det bra tycker jag, aldrig några problem att komma upp ur sängen på morgonen, men det skulle vara skönt att få sova ut lite också :)

Nu tänkte jag ge mig ut på powerwalk eller stavgång i spåret, kan inte riktigt bestämma mig.. hur som helst är det alltid skönast att motionera på morgonen (nu på sommaren) innan det har blivit så varmt ute!

Något fel?

Det är något fel på bloggen. Den uppdateras liksom inte, för jag har publicerat flera inlägg efter "Smygvägning" och även fått kommentarer som inte heller syns. Irriterande!

(detta inlägg kommer säkert inte heller synas förståss)

Update!
Nu är det fixat, hade tydligen varit något slags driftstopp.

Jeans



Jeans - så himla snyggt! På andra i alla fall, för jag inbillar mig att jag (=min kropp) inte passar i jeans. Jag känner mig grymt obekväm i jeans, så det är alltid tunika/klänning som gäller för mig. Att inte kunna bära jeans tycker jag är väldigt trist eftersom jag tycker det är så snyggt, så en förhoppning med min viktnedgång är att trivas bättre i jeans. Till hösten vill jag nämligen kunna gå runt i snygga jeans och någon topp till det utan fettoångest.


Torsdag | 5 juni

Frukost:
¤ 2 "vetekakor" m. smör & skinka

Lunch:
¤ Kelloggs Special K & mjölk
¤ Limpskiva m. smör & ost

Middag:
¤ Taco
¤ Lättdryck Citron

Motion:
¤ 5 km stavgång

Smygvägning

Tjuvvägde mig idag, ska egentligen bara göra det på måndagar.. men i alla fall, vågen visade 61,7 kg! Nu ska jag inte haka upp mig på dethär eftersom vikten kan pendla beroende på vad man ätit, om man bundit vatten, varit på toa etc. Men ändå kul att se lägre siffor än sist, så jag håller tummarna att vågen säger ungefär liknande på måndag.

Scarlett


Kurvig men smal liksom. Så himla snygg..!

Sockerutmaning

Jag och en kompis kör en sockerutmaning eftersom vi båda vill gå ner i vikt. Den går ut på att bara äta godis (även kakor, glass, etc..) på lördagar. Den som fuskar får ett straff som den andra får välja.. En kul grej som gör nytta med andra ord!

Än så länge har det gått utan problem för min del, inte alls varit sugen. Fredagkvällen blir nog den störta utmaningen, eller ikväll när jag ska hem till svärföräldrarna då de är riktigt fikatokiga, haha..

Jag tycker en ätardag i veckan är en bra idé, eftersom jag inte tror att det är bra att helt "förbjuda" sig saker..det resulterar bara i misslyckanden och överätanden.

"Man kan äta allt, men inte alltid och i rimliga mängder"
är min filosofi

Onsdag | 4 juni

Frukost:
¤ 2 Limpskivor m. smör & ost

Lunch:
¤ 2 Limpskivor m. smör & ost

Middag:
¤ Köttbullar & pasta + ketchup

Motion:
¤


Ja, jag har ju sagt att jag är mackoman..Var dock inte planerat att jag skulle käka mackor till lunch men så blev det pga tidsbrist & shopping i stan. Jag har fått hemska skavsår över hela fötterna så det är tveksamt att jag hittar promenadskor, kan knappt gå inne att halta fram.. så ont!

Tisdag | 3 juni

Frukost:
¤ Polarkraft Extreme m. smör & ost

Lunch:
¤ Romanasoppa

Middag:
¤ Kelloggs Special K & mjölk
¤ 3 knäcke m. smör & ost

Motion:
¤ Stavgång 5 km

Måndag | 2 juni

Frukost:
¤ 2 Guldkorn-mackor m. mjukost

Lunch:
¤ Romana soppa m. liite tillsatt kyckling

Mellis:
¤ Vaniljglass m. chokladsås

Middag:
¤ 2 Guldkorn-mackor m. smör & ost

Motion:
¤ 60 min morgonpromenad
¤ 5 km stavgång i motionsspåret

ja vad ska jag säga? Allt annat än bra matmässigt. Jag åt för mycket glass & äter alldeles för många mackor, men var inte sugen på någotannat till middag. I alla fall bra gjort med både powerwalk på morgonen och stavgång på kvällen..

Måndagsvägning 2/6

26 maj: 62,8 kg

2 juni: 62,6 kg (- 0,2 kg, totalt - 0,2 kg)

Minus 0,2 kg är ju bättre än ingenting alls.. och så länge jag inte går upp är jag nöjd! Bara att fortsätta med promenaderna & stavgången nu, men ska försöka förbättra maten & ätandet så det blir ännu mer minus tills nästa måndag. Peppad!


Vecka 22

Sammanfattning motion v.22:
Måndag 26/5 - Promenad 80 min
Tisdag 27/5 - Stavgång 5 km
Onsdag 28/5 - Stavgång 5 km
Torsdag 29/5 - Stavgång 5 km
Fredag 30/5 - Stavgång 5 km + Promenad 80 min
Lördag 31/5 - Promenad 60 min + 80 min
Söndag 1/6 - Stavgång 5 km

Bra! Stavgångspass 5 ggr á 5 km (ca 42-44 min) och raska promenader till det. Vardagsmotionen är inte inräknat här, t.ex. promenad/cykel fram & tillbaka till bussen. Hoppas jag hinner gå lika mycket stavgång veckan som kommer, då ska jag utöka 5km-rundan tror jag.

Imorgon är det måndag, vilket är min vägningsdag. Hoppas att vågen visar lite lägre siffror än förra måndagen, trots slarv med godis etc. Tror även jag ska ta fram måttbandet & mäta kroppen..

RSS 2.0